понеділок, 21 липня 2008 12:18

Донька хокеїста "Детройта" випорожнилась в Кубок Стенлі

За свою більш ніж багату історію Кубок Стенлі пережив немало катаклізмів під час того, як кожне літо впродовж 100 днів він знаходився у розпорядженні гравців, що виграли цей самий трофей. Але те, що трапилося з ним недавно - ні з чим не зрівняється. Новонароджена дочка Кріса Дрейпера випорожнилась в цей трофей, повідомляє Газета.Ру.

За довгі роки головний трофей клубного хокею пережив багато історій. У 1996 році Сільвен Лефевр з "Колорадо" за допомогою його хрестив свою дочку, в 1980 році гравець "Нью-Йорк Айлендерс" Кларк Жиль кормив з Кубка Стенлі собаку, а Маріо Лем"є купався з ним в басейні в 1991 році. Непогано придумали хокеїсти "Едмонтона" в 1987. Тоді вони пішли відзначати перемогу в стриптиз-клуб, і туди ж узяли з собою й приз.

Але дочка Дрейпера все ж таки перевершила всіх. Переплутавши Кубок Стенлі з горщиком, дівчинка випорожнилась туди, чим викликала, за словами самого хокеїста, бурхливе захоплення оточення. "Не бійтеся, ми його помили і того вечора ж продовжили пити з нього, так що з кубком все гаразд", - резюмував задоволений Кріс.

Зараз ви читаєте новину «Донька хокеїста "Детройта" випорожнилась в Кубок Стенлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі