вівторок, 10 червня 2008 12:55

Донецький "Металург" підписав гравця збірної Болгарії

29-річний півзахисник Велізар Дімітров переходить в донецький Металург, повідомляє football.ua.

Вчора Дімітров прилетів до Донецька, щоб пройти медичне обстеження, та підписати контракт з новим клубом. За даними болгарських ЗМІ, сума операції складе 500 тисяч євро.

Зарплата у Дімітрова буде 300 тисяч євро в рік. Угода підписана за схемою 2+1.

"Це крок вперед в моїй кар"єрі. Хочеться досягти успіху з новою командою. У мене були інші пропозиції, але Металург був найнаполегливішим", - говорить сам Дімітров.

Раніше він виступав за місцеві клуби Локомотив (Софія), Міньйор, Марек та ЦСКА. У складі збірної Болгарії провів 21 матч, забив чотири м"ячі. Грає на позиції вінгера, володіє непоганою швидкістю і пристойним дриблінгом.

Ці гроші можуть допомогти вирішити фінансову кризу чемпіона Болгарії, якого не пустили в змагання УЄФА через проблеми з грошима.

Це вже третій трансфер "Металурга" в міжсезоння. Нещодавно були підписані захисник Андрій Березовчук з "Харкова", а також центральний півзахисник Константінос Макрідес з кіпрського АПОЕЛ.

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" підписав гравця збірної Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі