вівторок, 08 травня 2007 13:41

Донецький "Металург" підписав двох гравців "Чорноморця"

  Сергій Даниловський
Сергій Даниловський

Як повідомив перший віце-президент донецького "Металурга" Дмитро Селюк, два гравці одеського "Чорноморця" підписали контракти з донецьким "Металургом", інформує football.ua з посиланням на офіційний сайт клубу.

Новобранцями "синьо-білих" стали 27-річний захисник Сергій Білозор і 25-річний півзахисник Сергій Даниловський. За словами Дмитра Дмитровича, вони підписали контракти на три роки кожен.

У "Металург" вони переходять на правах вільних агентів, і ми сподіваємося, що в наступному сезоні ці футболісти допоможуть "Металургові" вирішити найсерйозніші задачі. Ще хотілося б уточнити, що підписанню контрактів з Білозором і Даниловським не заважали так звані "агенти", які більше шкодять гравцям, чим допомагають їм.

- Таким чином, кількість українців в нашій команді збільшується, а склад нашого клубу поповнили висококласні виконавці, які входять до числа провідних в нашій країні, — відзначив Дмитро Селюк.

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" підписав двох гравців "Чорноморця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі