субота, 19 березня 2011 10:56

Донецький "Металург" уник поразки у матчі з "Ворсклою"

Донецький "Металург" уник поразки у матчі з "Ворсклою"

У п'ятницю, 18 березня, 22-й тур української Прем'єр-ліги відкривав двобій між полтавською "Ворсклою" і донецьким "Металургом".

Перший тайм пройшов під знаком весняного футболу - за 45 хвилин команди на двох створили два напівмоменти. Спочатку Маркоскі непогано пробивав з далекої дистанції, але м'яч пройшов над поперечиною, а потім Долганський парирував удар Аді.

Після перерви "Ворскла" грунтовно притиснула гостей до їхніх воріт і дуже скоро зуміла відкрити рахунок - постарався Ахмед Янузі, який замкнув передачу Осипенка. Команда Миколи Павлова продовжувала контролювати м'яч і володіти територіальною перевагою, але більше гідних шансів для взяття воріт у полтавчан не було.

"Металург" також себе нічим особливим в атаці не проявив, але під завісу зустрічі підопічні Гордєєва зрівняли рахунок: під час подачі штрафного захисники "Ворскли" упустили Аделейе.

На тому й завершили, зберігши статус-кво в турнірній таблиці: "Металург" з 26 очками - 10-й, "Ворскла", у якої 25 балів, - 11-та.

22-й тур

Ворскла - Металург Д - 1:1 (0:0, 1:1)

Голи: 1:0 - Янузі (51), 1:1 - Аделейе (85).

ВОРСКЛА: Долганський, Лешко, Селін, Даллку, Чеснаков, Маркоскі, Пєсков, Громов, Кулаков, Осипенко, Янузі (Сачко, 84).

МЕТАЛУРГ Д: Бандура, Воловик, Маріу Сержіу, Аделейе, Чечер, Дімітров, Рібейро Фернандеш, Морозюк (Шина, 88), Лазіч, Аді, да Сілва Фільо (Іванко, 56).

Попередження: Пєсков (32), Рібейро Фернандеш (62), Дімітров (78), Маркоскі (79).

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" уник поразки у матчі з "Ворсклою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі