вівторок, 20 травня 2008 18:01

Донадоні не взяв Індзагі на Євро-2008

Головний тренер збірної Італії Роберто Донадоні назвал список футболістів, які мають шанси представляти країну на Євро Австрії і Швейцарії влітку цього року

Дочекався виклику в збірну 33-річний капітан "Ювентуса" Алессандро Дель П"єро, перспективи якого покривав туман. Вісім місяців він не бував в тому, що має в своєму розпорядженні збірну.

Отримав шанс і нападник "Сампдорії" Антоніо Кассано, що непогано відіграв в останньому сезоні. Донадоні раніше форварда не викликав, оскільки побоювався його витівок поза полем.

Не знайшлося місця 34-річному форвардові Мілана Філіппо Індзаги. Із-за травм не їдуть до Австрії і Швейцарії Массимо Оддо і Вінченцо Яквінта.
У списку 24 футболісти. На континентальну першість поїдуть 23 з них. Остаточна заявка чемпіонів світу буде оголошена 28 травня.

Воротарі: Джанлуїджі Буффон (Ювентус), Марко Амеліа (Ліворно), Морган Де Санктіс (Севілья, Іспанія).

Захисники: Фабіо Каннаваро (Реал, Іспанія), Марко Матерацци (Інтер), Крістіан Пануччі (Рома), Андреа Барцальї (Палермо), Джанлука Дзамбротта (Барселона, Іспанія), Джорджіо Кьелліні (Ювентус), Фабіо Гроссо (Ліон, Франція).

Півзахисники: Андреа Пірло, Дженнаро Гаттузо, Массимо Амброзіні (все - Мілан), Даніеле Де Россі, Альберто Аквілані, Симоне Перротта (все - Рома), Мауро Каморанезі (Ювентус), Рікардо Монтоліво (Фіорентіна).

Нападаючі: Лука Тоні (Баварія, Німеччина), Алессандро Дель П"єро (Ювентус), Антоніо Ді Натале, Фабіо Квальярелла (обидва - Удінезе), Марко Боррьело (Дженоа), Антоніо Кассано (Сампдорія).

"Футбол.уа"

Зараз ви читаєте новину «Донадоні не взяв Індзагі на Євро-2008 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі