середа, 18 червня 2008 09:47

Донадоні: ми виграли не тільки завдяки везінню

Головний тренер збірної Італії Роберто Донадоні стримано сприйняв результат матчу з французами, перемога в якому (2:0) вивела "Скуадру адзурру" в чвертьфінал.

"Не думаю, що це моє найбільше досягнення в ролі тренера, але я задоволений. Ця перемога стала гідною нагородою всім нам, особливо футболістам, які два роки трудилися в поті чола. Ми пережили кілька непростих моментів, але гравці кожного разу знаходили в собі сили реабілітуватися. Будучи футболістом, я завжди намагався перемагати завдяки копіткій роботі і самовіддачі. На жаль, мій час давно пішов, і я можу сподіватися тільки на своїх підопічних. Гравці заслуговують похвали, - заявив колишній гравець "Мілана".

"Звичайно, пару разів нам повезло. Травма Рібері ускладнила становище збірної Франції, а коли забивав де Россі, в справу втрутився рикошет. Але наша команда створила безліч гольових моментів. Здобуто прекрасну перемогу над дуже міцним опонентом. Хотів би похвалити французів, які навіть в меншості боролися до самого кінця", - закінчив Донадоні.

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Донадоні: ми виграли не тільки завдяки везінню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі