четвер, 23 жовтня 2008 11:54

Дон Кінг закликав нігерійців підтримати Пітера після поразки від Кличка

Американський промоутер Дон Кінг заявив, що він як і раніше вірить в нігерійського суперважкоатлета Семюеля Пітера і закликав нігерійців підтримати свого співвітчизника, який недавно втратив титул чемпіона WBC в суперважкій вазі в бою з Віталієм Кличко.

За словами Кінга, він зі свого боку готовий якнайскоріше організувати Пітеру поєдинок за чемпіонський титул. "Я впевнений в тому, що Пітер повернеться, і я готовий допомогти йому. Проте йому необхідна підтримка всієї Нігерії, включаючи президента, віце-президента і губернатора провінції.

Ми повинні об"єднатися і підтримати Пітера, і я знаю, що він зможе незабаром отримати ще один шанс на титульний бій, якщо ми докладемо до цього свої зусилля. Я рідко здаюся, і я не здамся у випадку з Пітером, тому що я знаю, що він має потенціал для того, щоб правити суперважким дивізіоном. Зараз нам всім необхідно забезпечити йому можливість провести наступний поєдинок в Нігерії".

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Дон Кінг закликав нігерійців підтримати Пітера після поразки від Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі