субота, 14 червня 2008 10:31

Доменек звинувачує в поразці арбітра

Наставник французької збірної пригадав, що востаннє на таких форумах Франція поступалася в три м"ячі в далекому 1958-му році (півфінал ЧМ, і поразка від Бразилії з рахунком 2:5), але також не втратив можливість звалити провину за цю поразку на арбітра, повідомляє football.ua.

Претензії до представника Феміди Раймон Доменек має по ряду епізодів. Йому здалося, що пенальті у ворота голландців варто було призначати, коли на 48-ій хвилині Андре Оойєр блокував удар Тьєрі Анрі на його думку з порушенням правил (тоді рахунок був ще 1:0 на користь голландців). Також м"яч потрапляв у руку захисникам голландців, але пенальті у ворота Едвіна вандер Сара тренер французів так і не дочекався.

"Шкода, що у нас не було відео. Я не люблю шукати відмовки, але я не виправдовуюся, оскільки рука дійсно була!" - обурювався після гри Раймон Доменек

"Можливо, ми грали сьогодні краще, ніж проти Румунії. Але наша сила одночасно є і нашою слабкістю, і полягає в грі захисту".

"Головне, що у нас не було везіння, яке потрібне у вирішальні моменти".

Але все таки шанси на вихід з групи Франція ще має. Знає це і наставник галлів.

"Проти Італії буде зіграний жорсткий матч. Це буде наш власний маленький фінал. Ми повинні використовувати його для того, щоб довести, що ми можемо досягати інших результатів, і ми сподіваємося, що ми все ж таки зможемо зробити це і вийти з групи", - резюмував головний тренер "трибарвних".

Зараз ви читаєте новину «Доменек звинувачує в поразці арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі