четвер, 07 червня 2007 14:12

Доменек: "В України найкращий календар"

 

Наставник збірної Франції Раймон Доменек вважає, що його команді не варто розслаблятися після перемог над Україною (2:0) та Грузією (1:0), інформує Reuters.

Головний переслідувач "Три-Колор" збірна Італії відстає всього на два очки. Три очки поступається віце-чемпіонам світу Шотландія, а Україна має гру в запасі і 5 очок відставання, тому вся боротьба за перше місце в групі ще попереду. Визначальним стане поєдинок двох лідерів в Італії 8 вересня, а 21 листопада французи зіграють на виїзді з Україною.

- Я не раз вже говорив, що нас чекають непрості випробування до самого кінця. Ми вже не повернемо ті очки, які втратили, програвши в Шотландії. Ми лідируємо, але конкуренти у нас на хвості. Краща позиція в України, яка ще прийматиме і нас, і Італію. Ми ж ще не отримали путівку на Євро, а тому повинні добиватися позитивного результату в Італії або Україні, - відзначив Доменек. .

Зараз ви читаєте новину «Доменек: "В України найкращий календар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі