вівторок, 05 червня 2007 20:59

Доменек очікує опору Грузії

 

Головний тренер збірної Франції Раймон Доменек, 55 років, сподівається, що його гравці, що втомилися, знайдуть в собі сили, щоб отримати таку необхідну перемогу над збірною Грузії в середу, 6 червня, яка дозволить французам зберегти лідерство в своїй відбірковій групі. Не дивлячись на перемогу над збірною України з рахунком 2:0 в суботу, Доменек побоюється, що його підопічні стомлені тривалим сезоном.

- Деяким з них довелося мобілізувати внутрішні резерви на матч з українцями. Доведеться дочекатися другого матчу, з Грузією, щоб побачити, який вплив він надав на них, – заявив Доменек.

Перший поєдинок між двома командами в Тбілісі закінчився з рахунком 3:0 на користь французів, але Доменек чекає, що майбутній матч буде важким і його збірній доведеться битися за перемогу.

Через травми зустріч з грузинами пропустять воротар Грегорі Купе, нападаючий Тьеррі Анрі, півзахисник Патрік Вієйра і захисник Віллі Саньоль. Також не вийде на полі Вільям Галлас, що отримав пошкодження в матчі з Україною.

Зараз ви читаєте новину «Доменек очікує опору Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі