вівторок, 03 квітня 2007 16:27

Доля матчу "Карпати" - "Металіст" поки не визначена

Бюро ПФЛ так і не вирішило долю скандального львівського поєдинку "Карпати" - "Металіст", який не відбувся через те, що господарі відмовились виходити на поле.

Очікувалося, що остаточне рішення, щодо результату гри, буде прийнятий сьогодні, 3 квітня, на черговому засіданні Бюро ПФЛ. Проте визначення остаточного вердикту по львівській зустрічі був перенесений на невизначений термін, повідомляє www.football.ua.

Керівництво ФК "Карпати", отримавши відмову у апеляційному комітеті ФФУ, вирішило відправити позив до Міжнародного спортивного суду. У зв"язку з цим генеральний директор львівського клубу Олександр Єфремов звернувся до керівництва Ліги з проханням не ухвалювати остаточне рішення по даній ситуації до тих пір, поки питання не буде розглянуто в Лозанні.

Після тривалих дискусій, Бюро ПФЛ вирішило звернутися все до того ж апеляційному комітету ФФУ, з проханням роз"яснити ситуацію, і дати відповідь на питання, що робити.

Мотивувалося це багато в чому несподіване рішення (історія з поєдинком тягнеться вже не перший тиждень) тим, що Бюро ПФЛ не хоче квапити події і, щоб не потрапити в дурну ситуацію, коли, у разі задоволення позову "Карпат" в Лозанні, їм доведеться відміняти власне ж рішення.

Цікаво було б почути і реакцію харківського клубу, який, з абсолютно незалежних від себе причин, продовжує знаходитися в стані невизначеності.

Судячи з усього, розгляд даного питання може розтягнутися від декількох днів до декількох тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Доля матчу "Карпати" - "Металіст" поки не визначена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі