пʼятниця, 23 травня 2008 11:00

Доля Дерюгіної вирішиться в червні

Рішення по апеляції головного тренера збірної України з художньої гімнастики Ірини Дерюгіної на рішення про її дискваліфікацію FIG буде прийнято протягом червня.

- Рішення про відсторонення Ірини Дерюгіної від виконання обов"язків члена технічного комітету FIG з художньої гімнастики і будь-яких інших обов"язках на всіх турнірах під егідою FIG президентська комісія FIG прийняла 21 квітня, - заявив медіа-директор FIG Філіп Силаччі.

- Дискваліфікація набрала сили з моменту прийняття і завершиться наприкінці циклу 2013-2016 років. Але 9 травня Ірина Дерюгіна подала апеляцію і попросила переглянути ухвалені рішення. Рішення буде ухвалено протягом наступного місяця - червня, - відзначив Силаччі.

Силаччі також не зміг прокоментувати інформацію про можливі санкції стосовно головного тренера збірної Росії з художньої гімнастики Ірини Вінер. Він пообіцяв уточнити і попросив передзвонити, але потім на дзвінки не відповідав.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Доля Дерюгіної вирішиться в червні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі