пʼятниця, 26 жовтня 2007 12:50

Доля чемпіонського титулу в "Формулі-1" поки не ясна

Засідання апеляционного суду, який повинен розібрати протест команди "Формули-1" "Макларен" на дії стюардів Гран-прі Бразилії, які не покарали команди "БМВ-Заубер"и "Уїльямс" за занадто холодне паливо відбудеться 15 листопада, повідомляє www.gazeta.ru.

 Технічний делегат Міжнародної федерації автоспорту (FIA) Чарлі Уайтінг виявив, що температура палива під час піт-стопов вийшла за межі, встановлені регламентом, але для визначення температури повітря використовувалися дані Formula One Management (FOM) - ті цифри, що глядачі бачать під час гонки на екранах.

 Співвласник FOM Берні Екклстоун вважає, що їх дані не можуть служити точкою відліку:

- FOM - комерційна компанія, ми не маємо ніякого відношення до стюардів і дотримання регламенту, - заявив Екклстоун. - Наші цифри не можуть служити базовими при визначенні порушень регламенту
.
Справа ускладнюється ще і тим, що існують два протоколи зміни температури повітря під час бразильської гонки, один належить FOM, інший - метеослужбі Meteo France, причому цифри в цих протоколах розходяться.
Зараз ви читаєте новину «Доля чемпіонського титулу в "Формулі-1" поки не ясна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі