вівторок, 11 травня 2021 17:16

Долгополов розповів, чому завершив кар'єру

Долгополов розповів, чому завершив кар'єру
Олександр Долгополов не зміг залікувати травму руки. Фото: Shenzhen Open

Експерша ракетка України 32-річний Олександра Долгополов завершив професійні виступи, бо не зміг залікувати травму кисті.

Тенісист не готовий грати на повну, тому вирішив завершити професійні виступи.

"У мене болить рука. Грати на 100% я не можу, а грати на 70-80% я не готовий, оскільки це буде мені важко, буду нервувати і відчувати, що кисть повністю не відновилася і тому прийняте таке рішення.

Перед операцією лікар попередив, що після неї не факт, що кисть відновиться для професійного тенісу. Для життя все нормально, рука ніяк мене не обмежує. Я знав, що є ризики, а кисть і лікті для тенісиста - це найгірші місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська тенісистка розгромно програла росіянці

Вибору не було. Він сказав, що грати ти не зможеш, і потім ми спробували її залікувати без операції десь 5-6 місяців. Але свої останні два матчі я все одно грав з болем. Після останнього матчу, по-моєму, з Новаком Джоковичем, я прийняв рішення про операцію, і після цього були два роки відновлення і потім ще одна операція.

За чим буду сумувати? Адреналін, великі стадіони, великі матчі, за якимись суперважливими моментами, коли тобі потрібно приймати рішення. У звичайному житті це важко. Потрібно знаходити якісь заняття, але це непросто.

Мені дуже цікавий бізнес, щоб вибудувати вдалу фінансову модель життя після спорту. У мене сестра архітектор-дизайнер, у нас своє дизайнерське агентство і ми займаємося цим. Багато планів - це інвестиції, нерухомість, акції. Плануємо розвиватися в цьому бізнесі", - сказав Долгополов в ефірі програми "Cніданок з 1+1".

Олександр Долгополов - український тенісист; переможець трьох турнірів ATP .

За свою кар'єру заробив понад $7 млн. Найвищим місце в світовому рейтингу була 13-та позиція. Останні декілька років не грав, а в травні 2021 року оголосив про завершення професійних виступів.

Зараз ви читаєте новину «Долгополов розповів, чому завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі