понеділок, 24 жовтня 2011 17:19

Долгополов програв 97-й ракетці світу в першому колі Санкт-Петербурга

Долгополов програв 97-й ракетці світу в першому колі Санкт-Петербурга

Сьогодні, 24 жовтня, в Санкт-Петербурзі (Росія) стартував турнірі АТР St. Petersburg Open на закритих кортах (хард) з призовим фондом $ 663.750. У турнірі беруть участь 28 тенісистів в одиночному розряді.

16-та ракетка світу, 22-річний українець Олександр Долгополов, який отримав третій номер посіву, вибув з боротьби на старті, зазнавши поразки у двох сетах від 97-го номера рейтингу АТР, 26-річного ізраїльтянина Дуді Села (WC) - 2:6, 2:6.

Зустріч тривала всього 59 хвилин, боротьби не вийшло. Олександр виконав три подачі навиліт і припустився двох подвійних помилок. Українець не зумів реалізувати жодного з двох брейк-пойнтів, а його суперник зробив по два брейки в кожному сеті. Тенісисти вперше грали один з одним.

За вихід до чвертьфіналу змагань Дуді Села посперечається з переможцем в матчі між французом Жеремі Шарді і кимось з кваліфаїв.

Теніс. АТР. If Stockholm Open. Санкт-Петербург (Росія). Закриті корти (хард).

Призовий фонд $ 663.750. 28 учасників.

Перше коло

Дуді Села (Ізраїль, WC) - Олександр Долгополов (Україна, 3) - 6:2, 6:2

Потіто Стараче (Італія) - Іван Неділько (Росія, WC) - 6:0, 6:1

Зараз ви читаєте новину «Долгополов програв 97-й ракетці світу в першому колі Санкт-Петербурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі