пʼятниця, 25 вересня 2009 14:09

Доленосний матч Україна - Англія розсудить менеджер з туризму

Доленосний матч Україна - Англія розсудить менеджер з туризму

Відбірний матч чемпіонату світу-2010 між національними збірними України та Англії, який відбудеться у Дніпропетровську 10 жовтня, обслуговуватиме словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміною. Допомагатимуть йому лайнсмени Примож Архар та Марко Станцин. Обов"язки четвертого рефері виконуватиме Дарко Цеферин.

Шість років у групі ФІФА

Менеджер з туризму Дамір Скоміна здобув статус арбітра ФІФА у 2003 році. Він обслуговував фінальні матчі Євро-2003 (U-17), Євро-2005 (U-19), Євро-2007 (U-21), Олімпіади-2008, а в якості резервного рефері − Євро-2008.

Візит до Донецька

Дніпропетровська зустріч із нашою національною командою не є першою для Скоміни. Свого часу уродженець словенського Копера працював на виїзному матчі "синьо-жовтих" у відборі до Євро-2008 на Фарерах (2:0). Варто додати, що рік тому він приїжджав до України обслуговувати поєдинок прем"єр-ліги між донецьким "Металургом" та харківським "Металістом" (0:2).

Єврокубковий досвід

Тридцятитрьохрічний Скоміна має досвід роботи в єврокубкових турнірах. Зокрема, у серпні 2007 року він зафіксував поразку донецького "Шахтаря" у виїзному поєдинку кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського "Зальцбурга" (0:1), а в лютому 2009-го сповістив про підсумкову перемогу київського "Динамо" над іспанською "Валенсією" в 1/16 фіналу Кубку УЄФА (2:2).

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Доленосний матч Україна - Англія розсудить менеджер з туризму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі