понеділок, 20 серпня 2012 14:48

"Докладу всіх зусиль, щоб забити "Динамо" - Люк де Йонг

"Докладу всіх зусиль, щоб забити "Динамо" - Люк де Йонг
"наша основна мета - вихід у груповий етап Ліги чемпіонів" - Люк де Йонг ФОТО: ran.de

Голландський нападник менхенгладбахської "Боруссії" Люк де Йонг, який тільки цього літа переїхав до Німеччини з "Твенте", заявив в інтерв'ю німецьким ЗМІ, що зробить все можливе, щоб вразити ворота київського "Динамо" у завтрашньому матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

"Я розумію, що вболівальники чекають від мене великої кількість забитих голів, але я поки тільки адаптуюся до нового колективу. Зараз наша основна мета - вихід у груповий етап Ліги чемпіонів, а для цього потрібно пройти київське "Динамо", а це завдання не з легких. Ми будемо боротися, а я докладу всіх зусиль, щоб розписатися у воротах киян," - заявив де Йонг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Боруссія" перемогла у Кубку Німеччини під наглядом Реброва

Гра у кубковому матчі 32-річного півзахисника "Боруссії" Хуана Аранго привела у захват керівництво клубу. Команді довелося грати з "Алеманією" в Аахені на спеці в 40 градусів і венесуелець виглядав чудово.

"У таку погоду я відчував себе вдома. Тепер нас чекає зустріч з Києвом, який, без сумнівів, жорсткіший суперник. Але моя найбільша мрія - грати в Лізі чемпіонів, випробувати себе на тлі кращих. Я дуже хотів забити зі штрафного, але м'яч пролетів поруч зі штангою. З Києвом повинно вийти краще", - сказав Аранго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Було б великою помилкою думати зараз про "Динамо" - наставник "Боруссії"

Півзахисник "Боруссії" вважається одним з кращих виконавців штрафних в Німеччині. У матчі з "Алеманією" м'яч після одного його удару просвистів в сантиметрах від площини воріт, а другий удар прийшовся в каркас воріт, наводить інформацію bild.de.

Зараз ви читаєте новину «"Докладу всіх зусиль, щоб забити "Динамо" - Люк де Йонг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі