середа, 31 жовтня 2007 13:55

Дочку плавчині Бондаренко міг викрасти її залицяльник

Міліція Запоріжжя передала в прокуратуру документи щодо зникнення 15-річної дочки чемпіонки Європи з плавання Світлани Бондаренко Юлії. За версією слідства, дівчину міг викрасти запорізький підприємець Валерій Горбачов.

15-річна Юлія Бондаренко зникла в Запоріжжі в ніч з 24 на 25 жовтня, повідомляє Газета.Ру.

За словами Світлани Бондаренко, 5 жовтня вона звернулася в місцеву міліцію із заявою, що її дочку переслідує "дорослий чоловік". "Ми виявили у дочки безліч дорогих речей, новий мобільний телефон, - розповіла Бондаренко.- А коли чоловік подзвонив по номеру, який знайшов в телефонній книжці, йому стали погрожувати фізичною розправою".

За даними міліції, в ніч зникнення дівчина могла зустрічатися з власником запорізької мережі магазинів зброї "Ібіс" Валерієм Горбачовим.

Юлія Бондаренко зникла, коли матері не було удома, - її запросили на чемпіонат світу серед військовослужбовців, що проходив в Індії. У вівторок Світлана Бондаренко отримала записку від дочки, в якій вона нібито звинуватила матір у "відсутності уваги" і небажанні приділяти їй час.

Як повідомляє "Комерсант-Україна", тим часом кримінальна справа за фактом зникнення Юлії Бондаренко поки що не заведена. За словами співробітників прокуратури, швидше за все це відбудеться вже в середу.

У вівторок в Шевченківському РУВС Запоріжжя з підозрюваним Валерієм Горбачовим була проведена профілактична бесіда, після закінчення якої він був відпущений.

Зараз ви читаєте новину «Дочку плавчині Бондаренко міг викрасти її залицяльник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі