неділя, 02 червня 2019 09:46

"До такого пенальті неможливо підготуватися" – Почеттіно

"До такого пенальті неможливо підготуватися" – Почеттіно
Почеттіно забув про везіння, яке супроводжувало його команду в лізі чемпіонів

Головний тренер "Тоттенгема" Маурісіо Почеттіно передав емоції після поразки у фіналі Ліги чемпіонів від "Ліверпуля" (0:2).

"Дуже пишаюся своїми гравцями, тим, як ми боролися. Нам не пощастило - ми пропустили гол з пенальті. Ми билися і так добре грали в другому таймі, я просто пишаюся. Трохи не пощастило" – пише "Трибуна"

Починати матч з рахунку 0:1 важко, ми змінили план на гру. Але ми пишаємося цими гравцями і фанатами. Ми можемо бути оптимістами.

Такий пенальті - це умови, до яких неможливо підготуватися. Неможливо повірити в те, що будеш поступатися в рахунку вже після першої хвилини.

Морально було дуже важко. Треба вчитися, набувати досвіду. "Ліверпуль" був в нашому становищі рік тому.

Я дуже радий тренувати цю групу футболістів. Мої вітання "Ліверпулю". Рівень дуже високий, сьогодні наших зусиль було недостатньо. Шкода.

Хочеться повторити такий матч, пережити знову. Фінал Ліги чемпіонів - найкраща гра на світі після фіналу чемпіонату світу. Потрібно намагатися, вірити, прокладати собі шлях. І тоді це трапиться знову якомога швидше", - сказав Почеттіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це був найкращий вечір" – Клопп

Почеттіно уперше був зі своєю командою у фіналі Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"До такого пенальті неможливо підготуватися" – Почеттіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі