пʼятниця, 11 січня 2008 19:32

До "Карпат" з Донецька приїхали два футболісти

До "Карпат" з Донецька приїхали два футболісти

"Карпати" поповнилися двома футболістами "Шахтаря" - Сергієм Ощіпком та Денисом Кожановим. Натомість вихованець львівського футболу Олег Шкред не зміг закріпитися у команді і поїхав до Білорусі. Зараз футболіст перебуває на перегляді у солігорському "Шахтарі".

- Захисник Сергій Ощіпко може грати зліва і в центрі своєї ланки. Він має хорошу стартову швидкість, вміє грати головою. Сергій краще володіє ударом з лівої ноги. Єдиний його недолік, якщо можна так сказати, – це молодість. Інший гравець – Денис Кожанов - один з найкращих плеймейкерів у майбутньому українському футболі. Він чудово розбирається в непростих ігрових ситуаціях на полі, має прекрасну швидкість і дриблінг. Кожанова можна порівняти з футболістом Олегом Блохіним у київському "Динамо". Його перевага над іншими футболістами – легкість, швидкість і "світла голова" у виборі, кому ж віддати пас, – розповів тренер дублюючого складу донецького "Шахтаря" Микола Федоренко.

ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «До "Карпат" з Донецька приїхали два футболісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі