субота, 05 квітня 2008 15:59

До матчів плей-офф "Оттава" підійде в ослабленому складі

"Оттава" не дорахувалася двох провідних форвардів до старту плей-офф Національної хокейної ліги.

Матч з "Торонто", що відбувся в минулий четвер, коштував "Сенаторам" втрати капітана Даніеля Альфредссона і центрфорварда другої ланки Майка Фішера, причому обидва вони постраждали в результаті зіткнень з одним і тим же хокеїстом - силовим нападаючим "Мейпл Ліфс" Марком Беллом. Зі слів наставника "Оттави" Брайана Мюррея, і Альфредссон, і Фішер з травмами коліна вибули на декілька тижнів.

Альфредссон по ходу нинішнього сезону через різні травми пропустив 12 матчів. Проте, 36-річний швед є другим бомбардиром своєї команди, набравши 89 очок (40 голів + 49 передач) і поступаючись тільки Джейсону Спецці (92 бали). У активі Фішера, спеціаліста з гри в меншості і стримування лідерів суперника, 47 очок (23+24) в 79 зустрічах.

"Оттава", яка вважалася одним з фаворитів нинішнього сезону, в останні місяці грає невдало, "впавши" з першого на сьоме місце в конференції. Більше того, столичний клуб цілком може завершити регулярний чемпіонат на восьмому рядку і отримати в суперники по першому раунду плей-офф найсильнішу команду Сходу.

Регулярний чемпіонат НХЛ завершується 6 квітня, плей-офф стартує 9 квітня.  

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «До матчів плей-офф "Оттава" підійде в ослабленому складі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі