вівторок, 11 березня 2008 13:23

До кінця сезону "Бенфіку" тренуватиме екс-помічник Камачо

Після недільної відставки Хосе Антоніо Камачо головним тренером "Бенфіки" до кінця сезону призначений його колишній помічник Фернанду Шалана.

Камачо, який в серпні очолив "Бенфіку" вдруге в кар"єрі, подав у відставку після домашньої нічиєї з "Лейрією" (2:2) на вихідних. Першим матчем Шалани в ролі керманича лісабонського клубу буде матч-відповідь Кубка УЄФА з "Хетафе", який в першій грі переміг - 2:1. "Оскільки чемпіонат закінчується дуже скоро, ми вирішили довірити команду Фернанду Шалані. Людині, яка не потребує представлення", - сказав президент клубу Луїш Філіпе Вієйра.

За свою багату кар"єру Шалана провів 27 матчів за збірну Португалії. Дев"ять сезонів він виступав за "Бенфіку" - з 1975/76 по 1983/84 - і захищав її кольору у фіналі Кубка УЄФА-1982/83, коли "орли" поступилися "Андерлехту". Погравши в "Бордо", в 1987 він знову повернувся в "Бенфіку", де провів ще чотири роки. Тепер Шалана вперше спробує себе в ролі головного тренера.

"Бенфіка" займає друге місце в чемпіонаті Португалії, на 14 очок відстаючи від "Порту".

UEFA COM
Зараз ви читаєте новину «До кінця сезону "Бенфіку" тренуватиме екс-помічник Камачо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі