вівторок, 24 квітня 2007 16:19

До Грозного з "Іллічівця" не звертались

Одним з кандидатів на посаду головного тренера маріупольського "Іллічівця", що звільнилася після відставки Івана Балана, називають В"ячеслава Грозного, 51 рік, повідомляє www.sport-express.ru.

- Ні, з Маріуполя до мене з пропозиціями про співпрацю поки ніхто не звертався. Скажу більше - в даний момент я розглядаю зарубіжні варіанти. Я не хочу сказати, що виключаю можливість працевлаштування в Україні. Але, не дивлячись на те, що Івану Балану, якого я вважаю висококваліфікованим фахівцем і просто чудовою людиною, вдалося створити в Маріуполі дуже цікавий колектив, що демонструє видовищний і комбінаційний футбол, я розглядатиму тільки пропозиції від клубів, що ставлять перед собою найсерйозніші завдання, - зазначив Грозний.


В кінці березня В"ячеcлав Грозний, відомий по роботі в тренерському штабі московського "Спартака" "Дніпра", київського "Арсеналу", відмовився від пропозиції очолити румунську "Політехнікові" з Тімішоари.


Зараз ви читаєте новину «До Грозного з "Іллічівця" не звертались». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі