четвер, 13 березня 2008 19:04

До Євро-2012 пройшла велика організаційна нарада керівництва УЄФА

В середу і четвер у Відні проходила велика організаційна нарада керівництва УЄФА з представниками шістнадцяти футбольних країн, яким в червні належить взяти участь у чемпіонаті Європи-2008.

Основним заходом стало підписання керівниками національних футбольних асоціацій Антидопінгової хартії. Збірні, які виступлять в Австрії і Швейцарії, надаватимуть можливість Всесвітньому антидопінговому агентству контролювати всіх гравців-учасників турніру.

Майбутній чемпіонат Європи-2008 також повинен стати безпрецедентною подією з погляду глядацького інтересу. Права на телевізійні трансляції матчів чемпіонату куплено багатьма телекомпаніями світу..

У Відні також відбулися робочі зустрічі фахівців різних напрямів. Обговорювалися питання організації матчів, роботи транспорту, взаємодії засобів масової інформації з командами, а також   медичні проблеми.

"Спорт-экспресс" 
Зараз ви читаєте новину «До Євро-2012 пройшла велика організаційна нарада керівництва УЄФА ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі