вівторок, 29 липня 2008 17:38

До 2009 року в "Тереку" повинні грати тільки чеченські футболісти

Президент Чеченської Республіки Рамзан Кадиров на зустрічі з міністром з фізичної культури, спорту та туризму ЧР Хайдаром Алхановим заявив, що з наступного року футбольний клуб "Терек" повинен буде складатися з чеченських гравців, але відзначив, що цього року команді необхідно зберегти місце в прем"єр-лізі.

"Нам не варто забувати про те, що головним завданням, поставленим перед командою на цей рік, є втриматися в прем"єр-лізі чемпіонату Росії з футболу. Щоб досягти цього, не варто забувати, що футбол - це насамперед командна гра і для перемоги потрібна згуртованість і повна довіра один одному", - наводить слова Кадирова прес-служба Президента і Уряду Чеченської Республіки.

Зараз тільки в основному складі "Тереку" грає 16 легіонерів, більшість з яких куплені за останній рік. Це означає, що до кінця їх контрактів залишилося ще досить багато часу. Таким чином, вирішення цієї проблеми здається досить фантастичним.

"Газета.Ру"

Зараз ви читаєте новину «До 2009 року в "Тереку" повинні грати тільки чеченські футболісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі