понеділок, 22 жовтня 2012 16:58

"Дніпро" в Лізі Європи розсудить турецький інженер, "Металісту" дістався португалець

"Дніпро" в Лізі Європи розсудить турецький інженер, "Металісту" дістався португалець

Стали відомі суддівські призначення на матчі групового етапу Ліги Європи "Дніпро" - "Наполі"

Як повідомляє офіційний сайт дніпропетровського клубу, головним арбітром призначений арбітр з Туреччини Хусейін Гечек, який має цивільну професію інженер. Увійшовши в минулому році до Першої групи арбітрів УЄФА, він активно працював на міжнародних матчах. Переважно це були поєдинки кваліфікаційних стадій різних турнірів. Так, у серпні Гечек був арбітром поєдинку раунду плей-офф Ліги Європи, в якому "Металіст" обіграв бухарестське "Динамо". А в першому турі групового турніру Ліги Європи він був арбітром зустрічі "Удінезе" - "Анжі".

Асистентами Гечека будуть співвітчизники Мустафа Ейісой, Оркун Акташ, Баріш Шимшек, Мете Калкаван. Резервний арбітр - Чим Сатман.

Делегатом УЄФА на матчі буде працювати Даг Ветлунд з Норвегії. Суддівський спостерігач - швейцарець Франческо Бьянкі.

Нагадаємо, що поєдинок відбудеться на "Дніпро Арені" у четвер, 25 жовтня. Початок гри - о 22:05, трансляція матчу - на телеканалі 2+2.

Також стала відома бригада арбітрів на матч "Русенборг" - "Металіст". Головним арбітром зустрічі призначений португалець Олегаріо Мануель Бартоло Фаустіно Бенкеренса.

Асистенти: Рікардо Хорхе Феррейра Сантос, Нуно Філіпе Сантос Томас Перейра

4-й арбітр: Педро Алешандре Батіста Гарсія

Додаткові асистенти: Мануель Хорхе Невес Морейра Де Соуза, Руї Мануель Гомес Коста (всі - Португалія)

Делегат УЄФА: Бонч Тодоров (Болгарія)

Суддівський спостерігач: Георгіос Бікас (Греція)

Нагадаємо, що матч відбудеться в Тронхеймі в четвер, 20 жовтня. Початок гри - о 20:00 за київським часом, трансляція - на каналі Футбол.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" в Лізі Європи розсудить турецький інженер, "Металісту" дістався португалець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі