середа, 11 червня 2008 16:47

Для турків Євро-2008 почнеться з матчу проти Швейцарії - Терім

Головний тренер збірної Туреччини Фатіх Терім прокоментував травму капітана команди Емре, який пропустить матч проти Швейцарії через надрив м"яза стегна, і оцінив шанси своєї команди на вихід з групи, повідомляє sports.ru.

- Неприємно, але нічого не поробиш. Не знаю, чи зможе він вийти на поле в наступному матчі. Лікарі так не вважають, проте прагнуть поставити його на ноги в найкоротші терміни. Це не просто питання заміни одного гравця на іншого. Він виконує набагато важливішу роль в нашій команді, - сказав Терім.

- Збірна Туреччини вже програвала стартовий матч, але потім виходила з групи. Не бачу причин, чому ми не можемо зробити це знову. Схоже, чемпіонат Європи для нас почнеться в грі проти Швейцарії, - відзначив тренер.

Матч Туреччина - Швейцарія почнеться сьогодні о 21-45 за київським часом. Перший матч турецька збірна програла португальцям з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «Для турків Євро-2008 почнеться з матчу проти Швейцарії - Терім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі