субота, 09 листопада 2013 18:49

"Для супертяжів Усик повинен зміцніти і набрати вагу" - Сидоренко

"Для супертяжів Усик повинен зміцніти і набрати вагу" - Сидоренко
Сьогодні Усик дебютує на профі-ринзі ФОТО: sportonline.ua

Екс-чемпіон світу WBA у найлегшій вазі, бронзовий призер Ігор-2000 Володимир Сидоренко розповів про підготовку олімпійського чемпіона-2012 Александра Усика до дебюту на профі-рингу. Нагадаємо, 9 листопада Усик у Києві битиметься з Феліпе Ромеро.

"Для супертяжів Олександр повинен зміцніти , набрати вагу і м'язову масу. Зараз Усик відчуває себе чудово і майже не зганяє тренувальної ваги.

Підбираючи Олександру суперника, ми подбали, щоб від зустрічі з цим опонентом Усику була користь. На Ромеро я звернув увагу, ще коли сам виступав у складі німецького клубу Universum Box-Promotion. Феліпе двічі переміг свого земляка Хуліо Сезара Гонсалеса, людину, яка незадовго до того перервала тривалу гегемонію поляка Даріуша Міхальчевскі. Тому слабким цього бійця не назвеш навіть близько", - наводить слова Сидоренка ВВС Україна.

Додамо, що дебют Усика на профі-рингу відбудеться в Києві у рамках боксерського вечора, який пройде у Палаці спорту. Бій Усик - Ромеро пройде у категорії до 91 кг (на зважуванні Усик показав вагу 90,9 кг) і буде 6-раундовий.

Головною подією сьогоднішнього вечора стане бій В'ячеслава Узєлкова (29-3-0, 18 КО) проти американця Джейдона Кодрингтона (21-3-0, 17 КО). На кону - вакантний титул Інтернаціонального чемпіона за версією IBO в напівважкій вазі.

Обидва поєдинки покаже телеканал Інтер, початок телетрансляції о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «"Для супертяжів Усик повинен зміцніти і набрати вагу" - Сидоренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі