середа, 29 жовтня 2008 18:58

Для Євро-2012 визначать 7 туристичних маршрутів України

Для Євро-2012 визначать 7 туристичних маршрутів України

2009 рік стане роком визначення 7 чудесних туристичних маршрутів для Євро-2012.

Саме таке рішення було прийняте під час сьогоднішнього засідання Оргкомітету всеукраїнської акції "7 чудес України". Акція "7 чудесних туристичних маршрутів України" стартує з 1 листопада.

За словами ініціатора проекту та голови оргкомітету Томенка, на першому етапі акції обласні управління туризму, а також туристичні компанії та фахівці у галузі туризму запропонують можливі туристичні маршрути, розраховані на 1-2 дні (так звані "маршрути вихідного дня"), які були би цікавими як для українців, так і для закордонних туристів під час проведення в Україні фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

На другому етапі акції оргкомітет спільно з експертами у галузі туризму серед запропонованих пропозицій визначить 21 кращий маршрут, серед яких потім шляхом експертного та Інтернет-голосування буде обрано 7 чудесних туристичних маршрутів України. Оголошення переможців має відбутися 27 вересня 2009 року, у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні.

Про деталі проведення акції буде повідомлено під час презентації проекту 10 листопада.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Для Євро-2012 визначать 7 туристичних маршрутів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі