Ексклюзиви
вівторок, 28 вересня 2010 15:58

Дівчата на шпильках встановили рекорд в естафетному забігу

Дівчата на шпильках встановили рекорд в естафетному забігу
У Сіднеї відбувся естафетний забіг в туфлях на підборах-шпильках, перемогу в якому святкував квартет з австралійського інституту спортивних студентів. 80-метрову дистанцію довгоногі дами подолали за одну хвилину і чотири секунди, повідомляє ABC News.

Даний результат дівчат з австралійської столиці виявився найкращим за весь час існування змагань, тому і був зафіксований представниками Книги рекордів Гіннесса.

Переможниць розважального забігу - Бріттні Макглоун, Лору Джуліфф, Кейсі Ходжес і Джессіку Пенні - організатори відзначили грошовим призом у розмірі десяти тисяч австралійських доларів. За словами чемпіонок, вони мають намір витратити призові на поїздку до Таїланду.

До речі, на думку експертів, щоб швидко пересуватися на каблуках при бігу, бажано якомога сильніше нахилитися вперед і бігти на пальчиках ніг, щоб шпильки причиняли мінімум незручностей.

Додамо, що даний захід мав благодійний характер - учасники забігу зібрали для Національного Фонду, який займається проблемами раку молочної залози, 20 тисяч доларів.
За матеріалами Newsru
Зараз ви читаєте новину «Дівчата на шпильках встановили рекорд в естафетному забігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути