пʼятниця, 22 червня 2007 17:34

Дискваліфікацію "кокаїнщика" Флакі збільшено до двох років

Дисциплінарний комітет Італійської футбольної ліги збільшив термін дискваліфікації форварда "Сампдорії" Франческо Флакі, 32 роки, що попався на вживанні кокаїну, до двох років, інформує www.lenta.ru.

Спочатку футболіст був відлучений від футболу на 16 місяців, але Олімпійський комітет Італії зумів добитися посилювання покарання.

Сліди кокаїну в організмі Флакі були виявлені за підсумками допінг-проби, узятою 28 січня цього року після матчу чемпіонату Італії з "Інтером", якому "Сампдорія" поступилась з рахунком 0:2. Сам нападаючий згодом розповів, що кокаїн був в сигареті, якій його пригостила незнайома людина.

Дворічна дискваліфікація вважається такою, що вступила в силу з 22 лютого. Флакі зможе повернутися в футбол не раніше лютого 2009 року. Зважаючи на те, що 8 квітня форвардові виповнилося 32 роки, збільшення покарання може означати кінець його професійної кар"єри.
Зараз ви читаєте новину «Дискваліфікацію "кокаїнщика" Флакі збільшено до двох років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі