субота, 16 лютого 2008 09:39

Діого Рінкон вирушив в "Корінтіанс"

Діого Рінкон вирушив в "Корінтіанс"
Після п"яти з половиною років виступів в київському "Динамо" нинішній рік півзахисник Діого Рінкон на правах оренди проведе в "Корінтіансі".

Завтра Діого вилітає до Бразилії, в Сан-Пауло, де обговорить з керівництвом свого нового клубу умови особистого контракту і буде представлений місцевій торсиді.

"Моя кар"єра у футболі продовжується і стає все важче знаходити мотивацію стільки років граючи в одному клубі. Нехай "Корінтіанс" це не такий зоряний клуб, як "Динамо", і виступатиме в другому дивізіоні чемпіонату Бразилії, перебування в ньому повинне піти на користь. Це - титулований і амбітний клуб з прекрасними вболівальниками. Його тренує Мано Мендес, відомий по роботі в "Греміо", - заявив бразилець.

"Від себе хочу передати всім вболівальникам і працівникам клубу "Динамо" щонайкращі побажання. До себе я відчував тільки тепле ставлення, це дуже допомагало, особливо в перші роки. Сподіваюся, ми ще зустрінемося і разом порадіємо новим перемогам "Динамо", - висловив свою надію Діого.

ФК "Динамо" (Київ)
Зараз ви читаєте новину «Діого Рінкон вирушив в "Корінтіанс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі