четвер, 29 січня 2009 13:34

Дінара Сафіна присвятила перемогу брату

Росіянка Дінара Сафіна, яка обіграла в півфіналі Australian Open, - 2009 співвітчизницю Віру Звонарьову (6:3, 7:6), підвела підсумки матчу.

- Я була упевнена в перемозі, не дивлячись на те, що в останньому матчі програла Вірі. Я вийшла на корт повністю упевненою у власних силах. Своя гра в першому сеті мені сподобалася, в другій партії можна було більше пресингувати, але все добре, що добре закінчується, - сказала Дінара в ефірі "НТВ-плюс".

- Спасибі уболівальникам, які мене дуже підтримували. Віра грала до півфіналу дуже легко, розкуто, всі матчі виграла в двох сетах, а у мене все в трьох виходило. З іншого боку, перевірила свої фізичні можливості. Тепер мене чекає матч з Сереною Вільямс.

Так, я знаю, що переможниця стане першою ракеткою світу, але це ще цікавіше. У відкритій боротьбі визначиться не тільки чемпіонка, але і найсильніша на даний момент тенісистка світу. Що стосується сьогоднішньої перемоги, то, напевно, це непоганий подарунок братові, у якого два дні тому був день народження, - відзначила Сафіна.

sovsport.ru

Зараз ви читаєте новину «Дінара Сафіна присвятила перемогу брату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі