понеділок, 16 вересня 2019 11:09

"Динамо" знищило російського чемпіона в другому таймі

"Динамо" знищило російського чемпіона в другому таймі
Гості з Татарстану прибули до Києва з транспарантом: "Батий із мечем, а ми з м'ячем"

16 вересня 2009-го у Києві грали перший матч групового етапу Ліги чемпіонів. "Динамо" приймало чемпіона Росії – "Рубін" із Казані.

Татарська команда зуміла випередити в чемпіонаті "Зеніт", ЦСКА і "Спартак". Фахівці стверджували, що сталося це завдяки таланту тренера Курбана Бердиєва.

"Динамо" теж тренував росіянин – Валерій Газзаєв. Він мав позитивну статистику протистояння з Бердиєвим.

Кияни пропустили першими. Нінкович порушив правила поблизу штрафного майданчика й кращий форвард гостей Домінгес красиво перекинув стінку – 0:1.

У першому таймі у чемпіонів України нічого не виходило в атаці. Але в другому таймі "Динамо" прокинулось і затиснуло гостей.

Гол був справою часу, але він прийшов аж на 70-й хвилині. Маграо подав кутовий, Мілевський продовжив політ м'яча на ближню штангу, а Юссуф влучно пробив під поперечину.

"Рубін" продовжував грати на утримання, але стримати "Динамо" того вечора було неможливо. Гіоанне віддав гостру передачу на Шевченка, той по м'ячу не влучив, але пас підхопив Маграо й уміло пробив із лівої в ближню "дев'ятку" – 2:1.

Лише тепер росіяни зрозуміли, що сидіти далі в окопах немає сенсу. Вони пішли вперед і наразилися на контратаку у виконанні Мілевського й Гусєва з точним ударом Олега в дальню "шістку". Воротар Рижиков м'яч зачепив, але не більше – 3:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У другому таймі "Спартак" винесли вперед ногами" – 25 років легендарній перемозі

Ця перемога виявилася єдиною для киян. Вони ще двічі зіграли внічию із "Інтером" і тим же "Рубіном" та двічі програли "Барселоні". У результаті - 5 балів і останнє місце в групі.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" знищило російського чемпіона в другому таймі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі