неділя, 02 вересня 2018 22:16

"Динамо" зазнало чергової ганьби

"Динамо" зазнало чергової ганьби
ияни вперше з 1997 року програли вдома "карпатам"

"Динамо" продовжило серію невдач, сенсаційно поступившись удома "Карпатам" – 0:2. Двічі за львів'ян відзначився Мар'ян Швед.

Кияни не змогли дотиснути львів'ян, навіть коли ті залишилися вдесятьох. Атака команди виглядала вбого. І навіть штанги й перекладини не рятують враження від гри столичного клубу. Тренери не можуть визначити основний склад. Кидаються в крайнощі. Це відчуває команда й втрачає упевненість.

Страшна за змістом гра проти "Аяксу" остаточно розбалансувала "Динамо". Гравці побачили прірву між ними й найкращими клубами Європи. Певною мірою зрозуміли, що без радикальних змін їм ніколи не піднятися до вершини. Команда надломилася психологічно. Однак сильний клуб перемагає через "не можу". Слабкий занепадає духом.

Олександрові Хацкевичу не треба випробовувати долю, а подати у відставку

Злий жарт із "Динамо" зіграли чотири перемоги по – 1:0. Було видно, що команда не знає, як грати в атаці, має архаїчний набір тактик і лише везіння допомагає їй здобувати перемоги. У киян не відчувалося запасу міцності, а щастя вичерпалося на домашній грі з "Аяксом"."Динамо" зовсім не очікувало, що після матчу відбору до Ліги чемпіонів, якийсь український клуб насмілиться атакувати пораненого лева в його лігві. Але саме так і сталося. Гірше всього, що після перерви навіть із допомогою судді підопічні Хацкевича умудрилися не забити жодного разу. У клубі назріла класична революційна ситуація: верхи не можуть керувати по-старому, а низи вже не хочуть грати в архаїчний футбол.

Олександрові Хацкевичу не треба випробовувати долю, а подати у відставку. Нічим хорошим нинішня ситуація не завершиться. Головному тренерові киян треба пам'ятати історію із Валерієм Газзаєвим, який дотягнув до останнього і пішов лише після ганебного програшу "Шерифові". Гірше буде, якщо Ігор Суркіс призначить новим тренером Олега Лужного. Президенту "Динамо" треба вирватися із замкнутого кола вихованців Лобановського, а не бігати ним ніби білка в клітці й вдавати, що в клубі продовжується рух уперед.

Голи:
0:1 - 17 Швед, 0:2 - 45 Швед.
Динамо - Бойко, Кадар, Бурда, Піваріч (Сідклей, 25), Кенджьора, Шапаренко, Че-Че (Калитвинцев, 71), Циганков, Вербич, Буяльський, Супряга (Русин, 46).
Карпати - Кучинський, Мехреміч, Ковтун, Мірошниченко, Лебеденко, Карраскаль (Бородай, 58), Мякушко, Гуцуляк (Вербний, 76), Ербес, Швед (Кльоц, 67), Ді Франко.
Попередження:
Мехреміч (26), Карраскаль (46), Бурда (75), Гуцуляк (75), Вербний (81), Калитвинцев (86), Кучинський (88).
Вилучення:
Мехреміч (55).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" несподівано програло "Карпатам" - відео


Зараз у чемпіонаті України настає двотижнева пауза на матчі збірних. Ігри першості поновляться 14 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зазнало чергової ганьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі