вівторок, 20 квітня 2021 12:18

"Динамо" виступило проти Суперліги

"Динамо" виступило проти Суперліги
Ігор Суркіс керує "Динамо" вже майже 20 років. Фото: ФК "Динамо" Київ

Президент "Динамо" Ігор Суркіс виступив проти існування Суперліги.

Бос "біло-синіх" вважає, що новий турнір для футбольних багатіїв приречений на провал, як і всі попередні спроби.

"На мою думку, це чергова спроба великих клубів поставити свої інтереси вище інтересів європейського і всього світового футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За цим стоять американці" - Луческу розкритикував створення Суперліги

Хотів би нагадати, що дискусії про створення Суперліги йдуть давно – починаючи з кінця 1990-х. Усі спроби створити Суперлігу залишалися безуспішними.

Чому ця інформація вийшла напередодні засідання Виконкому та Конгресу УЄФА? Відповідь, мені здається, проста: щоб вплинути на рішення щодо реформ європейських клубних турнірів після 2024 року. Мені здається, що ця спроба нічим не увінчається", – сказав Суркіс у коментарі "Футбол NEWS".

12 клубів створили Суперлігу. Турнір має стати заміною Ліги чемпіонів. Клуби планують розпочати Суперлігу в серпні 2021-го.

20 команд будуть поділені на дві групи з 10 команд. За один сезон Суперліги команди проведуть 18-23 матчі. Усі клуби-члени під час вступу до Суперліги отримають до €350 млн кожен. Одним із натхненників Суперліги вважають президента "Реала" Флорентіно Переса.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виступило проти Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі