середа, 03 березня 2021 20:25

"Динамо" вимучило перемогу над "Колосом" в Кубку України

"Динамо" вимучило перемогу над "Колосом" в Кубку України
Денис Бойко гідно замінив Георгія Бущана. Фото: ФК "Динамо" Київ

У матчі 1/4 Кубка України "Динамо" перемогло "Колос". Основний та додатковий час матчу завершився в нічию – 0:0. В серії пенальті влучнішими були кияни – 4:3.

Що потрібно знати про гру?

Мірча Луческу не застосував ротацію. Румунський тренер виставив найсильніших гравців за винятком захисника Томаша Кендзьори та воротаря Георгія Бущана.

Віктор Циганков зазнав травми. Лідер "Динамо" покинув поле на початку 1-го тайму через ушкодження.

"Динамо" володіло ініціативою. Команда Луческу форсувала події на полі. Господарі намагалися високо пресингувати суперника, позиційно атакувати. "Колос" побудував свою гру через контратаки та "стандарти".

Лівий фланг "Динамо" не працював. Карлос Де Пена провів слабкий матч. Уругваєць був замінений на початку 2-го тайму. Віталій Миколенко був неефективний в атаці та не завжди справлявся в обороні.

"Колос" грав на післяматчеві пенальті

Киян підвела реалізація. Віктор Циганков, Богдан Лєднев, Артем Бесєдін, Жерсон Родрігес мали свої моменти, але не змогли забити.

Луческу не було ким посилити гру. Господарям потрібно було збільшити швидкості, щоб дотиснути суперника. Але замінили не посилили гру "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда з першої ліги вибила "Шахтар" із Кубка України

Денис Бойко став героєм матчу. Воротар "Динамо" врятував свою команду в 1-му таймі та виграв серію пенальті.

"Динамо" закономірно йде далі. Кияни переграли суперника за грою. Починаючи із 2-го тайму, володіли повною перевагою. Намагалися вирвати перемогу до останнього. "Колос" грав на післяматчеві пенальті, розраховуючи на хист свого воротаря Євгена Волинця.


У 1/2 Кубка України вже вийшла "Зоря". В інших парах 1/4 фіналу "Шахтар" зіграє проти "Агробізнесу", а "Дніпро-1" поміняється силами із "Олександрією".

7 березня "Динамо" зіграє в рамках УПЛ проти "Минаю". Початок гри о 14:00.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вимучило перемогу над "Колосом" в Кубку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі