четвер, 08 листопада 2018 22:20

"Динамо" вдруге поспіль обіграло "Ренн"

"Динамо" вдруге поспіль обіграло "Ренн"
Перемога не далася киянам малою кров'ю

Київське "Динамо" виграло у французького "Ренна" матч четвертого туру Ліги Європи з рахунком – 3:1. За киян відзначилися Вербіч, Миколенко та Шапаренко.

Матч був далеко не таким простим і однозначним, як видається з рахунку. В першому таймі кияни атакували сумбурно і командного малюнку в їхніх діях не проглядалося. В другій половині гри французи пішли вперед і лише дивом не зрівняли рахунок. Переломним став м'яч Віталія Миколенка. Суперник відкрився й був покараний утретє.

Попри впевнену перемогу, "Динамо" не надто впевнено й акуратно грало в захисті. Двічі французи вискакували сам на сам із Бойком, але голкіпер цього разу виручив команду Хацкевича.

В першому таймі кияни атакували сумбурно

Миколенко й Шапаренко, судячи з рахунку, виглядали героями гри, але обоє зіграли гірше аніж у матчі проти "Шахтаря". Про стабільність ці двоє можуть лише мріяти. Однак у "Шахтаря" серед молоді таких талантів поки не видно.

Бразилець Че-Че знову дав привід засумніватися в його кваліфікації. Жодного пасу вперед, боязнь помилки, лише передачі назад і поперек. Сидорчук має шанс повернути собі місце в основі.

Головний матч для "Динамо" відбудеться в наступному турі. Якщо кияни знову не виграють в "Астани", груповий турнір можна вважати невдалим. Посісти друге місце в групі з такими суперниками – це ще треба умудритися.

Голи:
1:0 - 13 Вербич, 2:0 - 68 Миколенко, 3:0 - 72 Шапаренко, 3:1 - 89 Сьебатшо.
Динамо - Бойко, Кадар, Бурда, Миколенко, Сідклей, Буяльський, Че-Че (Сидорчук, 83), Вербич (Супряга, 90), Шапаренко (Дуелунд, 90), Циганков, Кендзера.
Ренн - Коубек, Ньямсі (Желен, 74), Да Сільва, Бенсебайні, Зеффан, Бен-Арфа, Поа, Буріго, Леа Силіки, Сарр (Сьебатшо, 71), Траоре (Ньянг, 46).
попередження:
Ньямсі (29), Траоре (32), Леа Силіки (55).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" перемогло "Ренн" у Франції - відео

До столиці Казахстану "Динамо" відправиться 29 листопада. Це буде матч 5 туру.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вдруге поспіль обіграло "Ренн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі