вівторок, 28 липня 2020 11:51

"Динамо" розсекретила переписку Луческу із Суркісом

"Динамо" розсекретила переписку Луческу із Суркісом
Ігор Суркіс та Мірча Луческу. Фото: ФК "Динамо" Київ

Київське "Динамо" опублікувало переписку між президентом клубу Ігорем Суркісом та тренером команди Мірчею Луческу.

Ще 25 липня Луческу написав листа на адресу Суркіса, акцентувавши увагу на тому, що не хотів би своєю присутністю в команді створити будь-які проблеми родині Суркісів.

Власник "Динамо" відповів підтримкою головного тренера. У той же день Луческу письмово запевнив Суркіса в тому, що він готовий працювати в клубі, йдеться у заяві на офіційному сайті "Динамо".

***

На жаль, я прийняв рішення відмовитися від співпраці з командою "Динамо" Київ.

Хочу подякувати родині Суркісів за довіру та за зроблену пропозицію, але відчуваю, що не зможу працювати в атмосфері неприйняття, що виходить від тієї частини вболівальників, підтримки яких команда найбільше потребує в моменти спортивних баталій.

Мій прихід у "Динамо" Київ у ролі головного тренера не має нічого спільного з вартістю контракту, оскільки гроші - це останнє, що мене цікавило в даній ситуації. Тим паче що ширилися чутки про нечуваний контракт, а це абсурдно, враховуючи фінансові можливості клубу на даному етапі.

М. Луческу

***

Шановний Містере!

Хвиля емоцій частини вболівальників "Динамо" не може стати визначальним фактором для майбутнього команди, яка готова до нових випробувань під Вашим керівництвом.

Ми обидва прийняли непросте рішення. Але воно було всебічно осмисленим, відповідальним і надзвичайно мотивованим. Керівництво клубу цілком усвідомлено зробило Вам пропозицію, розуміючи всі ризики, які виникнуть у фанатському середовищі навколо такого кроку.

Ми не сумніваємося, що і Ви, погодившись стати членом динамівської сім'ї, у першу чергу, були одержимі бажанням втілити свій багатющий тренерський досвід і знання в майбутні перемоги титулованого клубу. Нам разом треба витримати ще чимало інформаційних штормів. Але гравці "Динамо" почуватимуться впевнено та комфортно, коли за штурвалом стоятиме такий бувалий і загартований "мореплавець", як Мірча Луческу.

З повагою, Ігор Суркіс

***

Шановний пане Президенте!

З глибокою повагою ставлюся до Вашої непохитності у розвитку ФК "Динамо". Я ніколи не пасував перед труднощами. І тим паче не готовий це робити, коли маю підтримку таких людей, як Ви. Мої побоювання були пов'язані тільки з тим, щоб не створювати труднощі футбольній сім'ї київського клубу.

Упевнений, що разом із Вами ми досягнемо тих значущих результатів, які радикально змінять ставлення до мого призначення та подальшої роботи клубу під моїм керівництвом. До зустрічі в м. Києві у вівторок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 головних завдань для Луческу на посаді тренера "Динамо"

27 липня, румунські ЗМІ повідомили про відставку Мірчі Луческу з посади наставника "Динамо". Тренер начебто прийняв таке рішення через вороже ставлення київських ультрас.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розсекретила переписку Луческу із Суркісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі