четвер, 17 березня 2011 22:10

"Динамо" програло "Манчестер Сіті", але вийшло у чвертьфінал Ліги Європи

"Динамо" програло "Манчестер Сіті", але вийшло у чвертьфінал Ліги Європи

У матчі-відповіді 1 / 8 фіналу Ліги Європи київське "Динамо" з рахунком 0:1 на виїзді поступилося "Манчестер Сіті", але за сумою двох матчів пробилося в наступну стадію турніру, інформує Чемпионат.ру.

З перших хвилин гравці "МанСіті" показали, що сьогодні вони не збираються відсиджуватися в захисті. Тому з самого початку захист киян змушений був працювати з повним завантаженням.

А ось Маріо Балотеллі відзначився на полі не лише футбольними якостями, а й своєю буйною вдачею. У спробі залякати Горана Попова він свідомо пішов на зіткнення з ним і ледь не завдав каратистського удару в груди (напевно, навчився у свого одноклубника де Йонга). Але промахнувся - і тому з усією силою вдарив македонця у стегно. Арбітр не став пробачати такого хамства і відразу запалив перед нападаючим червоне світло.

Як не дивно, вилучення гравця допомогло "МанСіті". А ще допомогла фортуна - після розіграшу штрафного Коларов сильно пробив з відстані, а Шовковський пропустив м'яч під рукою. Таким чином "Динамо" отримало гол у роздягальню.

Надалі матч нагадував гойдалки - господарі атакували, кияни намагалися втекти в контратаки, Попова нещадно били по ногах всі кому не лінь, Шовковський рятував (особливо наприкінці матчу), а дорогі гравці шейхів нічим не могли себе проявити. "Динамо" Сьоміна в черговий раз показало тактичну виучку, а Давід Сілва знову програв українцям (як і у складі "Валенсії"), повідомляє "Кореспондент".

Жеребкування наступних стадій єврокубків - 1 / 4 і 1 / 2 фіналу Ліги чемпіонів і Ліги Європи, відбудеться в цю п'ятницю у Ньоні: о 13.00 за київським часом ЛЧ, о 14.00 - ЛЄ, пише "Сегодня".

Манчестер Сіті Англія - Динамо К Україна - 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - Коларов (39).

МАНЧЕСТЕР СІТІ: Джо Харт, Річардс, Компані, Лескотт, Коларов (Мілнер, 88), Яя Туре, Н. де Йонг, Беррі (Джонсон, 71), Сілва (Джеко, 76), Балотеллі, Тевес.

ДИНАМО К: Шовковський, Алмейда, Попов, Даніло, Єрьоменко, Вукоєвич, Нінкович (Зозуля, 46), Гусєв, Юссуф, Ярмоленко (Бетао, 90), Шевченко (Гармаш, 62).

Попередження: Юссуф (38), Нінкович (43), Тевес (45), Алмейда (50), Компані (61), Сілва (72), Н. де Йонг (78), Яя Туре (90).

Вилучення: Балотеллі (36).

Перший матч - 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло "Манчестер Сіті", але вийшло у чвертьфінал Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі