четвер, 22 листопада 2018 11:07

"Динамо" підготувало відео до ювілею Ігоря Суркіса

"Динамо" підготувало відео до ювілею Ігоря Суркіса
Ігорю Суркісу, на передньому плані, виповнилося 60 років. Фото: ФК "Динамо"

Київське "Динамо" привітало президента клубу Ігоря Суркіса з 60-річчям.

"Динамівці" підготували до дня народження президента клубу Ігоря Суркіса відеоролик, в якому згадали пам'ятні моменти співпраці та розмістили вітання від ветеранів "Динамо", головного тренера Олександра Хацкевича, а також від першого президента незалежної України Леоніда Кравчука.

"Ми раді від усієї душі привітати вас із ювілеєм та побажати здоров'я та усього найкращого. Ви робите велику справу – зберігаєте і підтримуєте легендарне київське "Динамо", намагаючись зробити його ще кращим. Зроблене Вами не можна виміряти лише здобутими командою титулами, виграними матчами чи забитими м'ячами. Ви зберігаєте "динамівські" традиції, з честю проносячи їх через десятиліття непростих для нашої країни часів. Усі "динамівці" завдяки вам упевнені у майбутньому – як "Динамо" взагалі, так і кожного із нас. Тож будьте і надалі таким, яким ми вас знаємо – принциповим і вимогливим, чуйним і відвертим, чесним і справедливим. Хай вам щастить", - йдеться у підпису до відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравець "Динамо" забив ефектний м'яч за збірну Словенії - відео

За роки керівництва клубом Ігорем Суркісом київське "Динамо" завоювало 6 титулів чемпіона України, 6 Кубків України і 7 Суперкубків України. На міжнародній арені клуб у сезоні-2008/09 дістався до півфіналу Кубка УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підготувало відео до ювілею Ігоря Суркіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі