пʼятниця, 20 листопада 2015 21:25

"Динамо" перед виїздом до Порту не зазнало проблем із "Олімпіком"

"Динамо" перед виїздом до Порту не зазнало проблем із "Олімпіком"

Київське "Динамо" у грі 15-го туру чемпіонату України в Лізі Парі-Матч упевнено переграло донецький "Олімпік". Підопічні Сергія Реброва не зазнали особливих проблем у грі на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського - 3:0.

Наставник "біло-синіх" перед вирішальною грою в Лізі чемпіонів з "Порту" вирішив надати відпочинок багатьом лідерам. Зокрема, не потрапили до заявки на матч Андрій Ярмоленко, Євген Хачеріді та Домагой Віда, а Сергій Рибалка та Сергій Сидорчук залишилися в запасі.

Кадрові зміни не позначилися на грі киян. Ще в першому таймі Жуніор Мораес і Денис Гармаш змусили "Олімпік" двічі розігрувати м'яч з центру поля.

У другій половині зустрічі легендарний Олег Гусєв відзначився ударом з пенальті. Таким чином, "Динамо" здобуло "чергові" три очки і відірвалося від "Шахтаря" в турнірній таблиці. "Гірники" свій матч 15-го туру проведуть у суботу, 21 листопада.

ОЛІМПІК Донецьк - ДИНАМО Київ - 0:3

Голи: Мораес, 25, Гармаш, 45 + 1, Гусєв, 45 + 1

"Олімпік": Литовченко Сергій, Борзенко (Конде 46 '), Гришко, Гошкодеря, Поступаленко, Моха (Шестаков 76'), Драченко, Огиря, Парцванія, Кадимян (Матяж 46 '), Танчик

"Динамо": Шовковський, Сілва, Драгович, Гусєв (Мякушко 71 '), Антунеш, Гармаш (Сидорчук 60'), Велозу, Петрович, Буяльський, Юнес Беланда, Мораес (Теодорчик 78 ')

Попередження: Гришко 32 ", Гошкодеря 52", Танчик 90 "- Велозу 29", Юнес Беланда 90

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перед виїздом до Порту не зазнало проблем із "Олімпіком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі