неділя, 28 червня 2020 21:47

"Динамо" очікувано програло "Десні"

"Динамо" очікувано програло "Десні"
Віктор Циганков відзначився двічі, але це його команді не допомогло. Фото ФК "Динамо"

Київське "Динамо" програло в Чернігові місцевій "Десні" – 2:3 і загострило інтригу в боротьбі за друге місце.

Кияни могли програвати більше. Вони дуже швидко відкрили рахунок після помилки Коноплі, але потім дозволили "Десні" робити все, що завгодно біля своїх воріт. Господарі в першому таймі відзначилися двічі іще зо два рази пробачили гостей, в яких нічого не клеїлося в атаці.

Підопічний агента Дмитра Селюка Ібрагім Каргбо обіцяв забити шість голів у чемпіонаті й почав виконувати цю обіцянку з першого матчу в основі. Щоправда влучив у свої ворота. Незрозуміло, що робив цей гравець на полі, бо в атаці він абсолютно нічим не відзначився. Ні удару, ні пасу, повний нуль. Суркісу треба переукласти контракт із Селюком і штрафувати його за кожен гол у власні ворота. Гляди, Селюк більше не буде агресивно нав'язувати киянам своїх вихованців.

Пройде час і команда перетвориться на середняка, а потім і на аутсайдера

Повним баластом у грі був Олександр Караваєв. Дивлячись на нього починаєш розуміти, що київське "Динамо" перетворилося на справжній могильник футбольних талантів. А якщо згадати Назарія Русина, який був одним із кращих у "Зорі" й очікувано зав'яв у "Динамо", то гіпотеза перетворюється на аксіому.

Куряча сліпота Суркіса, який ніяк не може знайти команді достойного тренера, доводить найтитулованішу українську команду до безславного кінця. Спочатку "Динамо" випереджало "Шахтар", згодом боролося з ним на рівних, потім поступалося, але близько нікого не підпускало. Тепер кияни ведуть запеклу боротьбу за друге-третє місце. Пройде час і команда перетвориться на середняка, а потім і на аутсайдера.

"Десні" потрібна була перемога й вона її досягла. Голи господарям давалися легко, вони забивали тоді, як це ставало потрібно. Якби команду рятувала перемога з рахунком – 3:0, вона би її досягла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" не дав "Зорі" наблизитися до "Динамо"

Після цієї перемоги "Десна" набрала 52 очки й поступається "Зорі" одним балом, а "Динамо" – трьома.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" очікувано програло "Десні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі