субота, 24 жовтня 2020 19:25

"Динамо" мінімально переграло "Олександрію" з червоною карткою Шапаренка

"Динамо" мінімально переграло "Олександрію" з червоною карткою Шапаренка
Беньямін Вербич знову вийшов на заміну. Фото ФК "Динамо"

Київське "Динамо" з великими труднощами здолало вдома "Олександрію" в сьомому турі чемпіонату України. Єдиний гол на 1-ій хвилині гри забив захисник Денис Попов – 1:0.

Кияни дуже жваво почали гру. Вже за перші 12 хвилин динамівці мали чотири стовідсоткові нагоди забити м'яч. Однак використали лише першу із них. Центральний захисник Денис Попов прибіг на подачу Віталія Миколенка з флангу й відкрив рахунок. Чим далі тривала гра, тим менше можливостей мали господарі поля. Під кінець, після вилучення Шапаренка кияни взагалі відбивалися всією командою.

Спочатку здавалося, що винен у всьому Жерсон Родрігеш, який відверто не вразив на позиції центрфорварда. У другому таймі Луческу випустив на поле безальтернативного Супрягу і Владислав знайшов свій момент, відгукнувшись на пас Циганкова. Шкода для динамівців, що м'яч у лічених сантиметрах розминувся із дальньою стійкою. Це була перша нагода в другому таймі й остання для "Динамо" в матчі.

Давно не вражає Беньямін Вербич, що втратив упевненість, а з нею місце в основі

Денис Попов, що повернув собі місце в основі, цього разу отримав у напарники Олександра Сироту. Забарний, що напомилявся в матчі з "Ювентусом", всю гру просидів у запасі. Вперше вийшов у основі Денис Гармаш, але окрім стартових десяти хвилин більше нічим конструктивним не відзначився. Давно не вражає Беньямін Вербич, що втратив упевненість, а з нею місце в основі. Схоже, словенцю ближче до душі роль палочки-виручалочки, як це було в минулому сезоні. В успішній команді він губиться.

Заміни Луческу не вразили взагалі. Шапаренко так стрибнув за м'ячем в ноги Безбородьку, що отримав пряму червону картку. Шепелєв просто не мав часу проявити себе, а Караваєв не був переконливим ні в атаці, ні в обороні.

"Олександрія", зважаючи на історію з коронавірусом, вигляділа більш ніж пристойно. Спочатку здавалося, що гості отримають повну торбу голів, але потім вони до всього призвичаїлися й за певних обставин могли навіть сподіватися на нічию .Втім єдиний шанс, коли Бущан знову відбив м'яч перед собою, гості змарнували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після "Реала" "Шахтар" не впорався з "Ворсклою"

Наступну гру "Динамо" зіграє в середу, 28 жовтня, в Лізі чемпіонів в гостях проти "Ференцвароша".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" мінімально переграло "Олександрію" з червоною карткою Шапаренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі