середа, 18 серпня 2010 11:43

"Динамо" і "Аякс" судили п"ять арбітрів

"Динамо" і "Аякс" судили п"ять арбітрів
У вівторок київське "Динамо" зіграло внічию з амстердамським "Аяксом" у першому матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів – 1:1. Господарі пропустили першими на 57 хвилині матчу від Яна Вертонгена. Хвилиною раніше другу жовту картку отримав динамівець Денис Гармаш. У меншості "Динамо" вдалося відігратися – на 66 хвилині гол забив Олег Гусєв.

Матч обслуговували п"ятеро арбітрів на чолі зі швейцарцем Массімо Бузаккою (шостий рефері був резервним).

"Коли дізналася, що "Динамо" - "Аякс" судитиме Бузакка, одразу купила квиток. Можливо, поки що він не найкращий арбітр у світі, але найкрасивіший так точно. Хто ще з суддів має таку чарівну посмішку? - каже перед грою студентка Наталя Шнир, 21 рік. - Думаю, виграє "Динамо" - 2:1. Принаймні, дуже на це сподіваюсь. Чула, що Мілевського хоче купити "Ліверпуль". Хай краще Артем йде в "Локомотив", там грає його друг Алієв. А то повторить шлях Чигринського (Дмитро за рік повернувся з "Барселони" у "Шахтар").

Вперше в сезоні на стадіоні "Динамо" аншлаг. Всі квитки розпродані. Перед грою їх можна купити тільки у спекулянтів. Пропуски продають по 200, 350 гривень. Ціна залежить від обраного сектора і вміння торгуватися.

Матчем з "Аяксом" дебютує 17-річний голкіпер Максим Коваль. Мілевського Газзаєв залишив у запасі. Вболівальники зустрічають команди стоячи. Оплесками вітають Коваля і Шевченка. У другому таймі трибуни скандують прізвище дебютанта.

"Не дивлячись на пропущений гол, ваш воротар зіграв сьогодні дуже добре. У нас було кілька можливостей забити, але він не дозволив нам цього зробити. Якщо продовжить рости, то стане великим гравцем", - каже після матчу 36-річний захисник "Аякса" Андре Оойер.

У змішаній зоні стадіону висять фотографії "Динамо". На одній – команда перед стартом цього сезону. Журналісти помічають, що в Артема Кічака голова Коваля. На світлині Максим виглядає на голову вище за аргентинця Факундо Бертольо.

Шевченко вітається з наставником "Аякса" Мартіном Йолом. Англійською каже, що "все дуже добре".

"А вже забивав на "Амстердам Арені". Сьогодні ми виглядали краще за суперника, більше володіли м"ячем. Гармаш помилився, але нічого страшного в цьому немає", - каже Шева.

Всі шестеро арбітрів матчу виходять разом з роздягальні. Вдягнені у чорні костюми. Бузакка посміхається, каже, що їм не можна спілкуватися з пресою.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Аякс" судили п"ять арбітрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі