середа, 16 квітня 2014 22:33

"Динамо" буде складно боротися за друге місце "- Луческу

"Динамо" буде складно боротися за друге місце "- Луческу
Фото: shakhtar.com

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував гру своєї команди проти "Динамо" на " Оліміпійскому". Матч , нагадаємо , завершився перемогою донецької команди з рахунком 2:0.

Це, мабуть, найкраща гра нинішнього чемпіонату. "Динамо" , вважаю , не заслужило програшу, не можна не відзначити настрій , підтримку трибун. Шкода, що мене не почули, коли я просив , щоб чемпіонат почався 1 березня. Глядачі сьогодні показали , що вони - цивілізовані люди. Думаю , що і в березні було б також . На жаль , ми втратили ігровий ритм.

Поки рано робити висновки, хто перший , хто другий . Ще нічого не ясно, все може змінитися. Мені сподобалася організованість своєї команди , я й не думав , що гра буде до останньої хвилини.

- Чому грав П'ятов , а не Каніболоцький?

- Ми сьогодні грали тим самим складом , що й закінчували минулий чемпіонат. Перед початком цього було завдання відновити попередню гру команди , новачкам треба було інтегруватися в командний механізм . З молоддю ми втратили багато очок , і перед сьогоднішньою грою я вирішив , що повинні вийти найдосвідченіші, включаючи П'ятова. Але і він, і Каніболоцький - обидва хороші гравці. Пятов сьогодні зіграв добре, особливо в другому таймі.

- Адріано після забитих голів бігав до фан- сектору "Динамо". Це провокація ?

- Він приблизно те ж саме робив у Копенгагені. Це, швидше, на інстинкті.

- Чи здатне нинішнє "Динамо" боротися за друге місце ?

- Буде дуже складно. Хоча, думаю, що гравці "Динамо" зроблять все від себе залежне.

 

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" буде складно боротися за друге місце "- Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі