середа, 22 жовтня 2008 12:57

Динамівці прокоментували перемогу над "Порту"

Бадр ЕЛЬ КАДДУРІ, захисник ФК "Динамо" (Київ):

- У нас добре виходило оборонятися впродовж всієї зустрічі. Гол, забитий в першому таймі, так і залишився єдиним. Перемога на виїзді в Лізі чемпіонів - великий успіх для "Динамо".

- Більшість кутових були подані вами. Це установка тренера?

- Якщо ви уважно стежите за футболом, в перші роки виступів за "Динамо" тренери довіряли мені подавати кутові і пробивати штрафні. Потім поступився цим правом іншим. Але якщо треба, завжди готовий виконувати завдання тренера. У футболі це нормальне явище.

- Наскільки комфортно себе відчуваєте граючи в центрі поля?

- Тут я давно не грав. Важко, звичайно. Своєю грою задоволений, хоча доводилося непросто. Тут все залежить від рішення тренера. Де б він мене не ставив, я завжди повинен віддаватися грі на 100 відсотків.

- У Києві за два тижні буде важче?

- Так, "Порту" ще додасть. Адже домашня невдача ще більш ускладнить їм завдання виходу з групи. Вони і в сьогоднішній грі показали звичний клас, дуже добре володіли м"ячем, комбінували. У цьому суперник перевершив нас. У Києві сподіваємося на допомогу вболівальників, які завжди нас підтримують.

- На початку матчу ви допустили декілька помилок. Встигли отримати вказівки від тренера?

- Не без цього, але я і сам знав, в чому проблема. Річ у тому, що мене турбує травма гомілкостопа. Спочатку по лівій нозі отримав в матчі з "Фенербахче", а потім додали в грі з "Зорею". Спочатку не міг ступити на ногу. Навіть був комплекс, що хтось ззаду постійно підскакує і б"є по хворій нозі. Мені потрібний час, щоб звикнути до нової позиції і відновити здоров"я. Тоді навряд чи хтось мені робитиме зауваження.

- Хто першим привітав з перемогою?

- Не рахуючи хлопців, тренерів і керівників клубу, це батьки і дружина. Вони дивилися футбол і разом з нами раділи перемозі.

Малхаз АСАТІАНІ, захисник ФК "Динамо" (Київ):

- У Лізі чемпіонів у нас залишаються три матчі - з кожною з команд по разу. У них ми повинні грати на максимальний результат. У першому таймі були багато помилок, адже грали з командою, яка за останні три роки жодного разу не програла в єврокубках вдоме. До речі, про це ми пригадали перед грою і навіть пожартували.

Тепер нам потрібно настроїтися на важку гру в Києві з "Порту", а перед цим успішно зіграти в чемпіонаті. Випускаючи на заміну, Юрій Сьомін попросив притримати м"яч і надійно перекрити свою зону. Думаю, тренера не підвів.

"Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «Динамівці прокоментували перемогу над "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі