пʼятниця, 27 лютого 2009 11:43

Динамівці про "переможну" нічию над "Валенсією"

Динамівці про "переможну" нічию над "Валенсією"

Після матчу з "Валенсією", який завершився "переможною" нічиєю 2:2, динамівці поділилися враженнями з українськими журналістами.

Юрій Сьомін, головний тренер "Динамо":

- Який із часових відрізків матчу став для вас найважчим?

- Я не став би відзначати якісь часові відрізки. Найважчими були всі стандартні положення, які пробивалися біля наших воріт. Ніяк не могли впоратися з високими захисниками. Якщо Мілевський у минулому матчі з цією функцією справлявся, відходячи назад, то Кравець не завжди міг впоратися зі своїми опонентами.

- Як ви вважаєте, чи вдалося Артему компенсувати це двома забитими м"ячами?

- Як і вся команда, Кравець зіграв сьогодні дуже добре. А два гольових паси були просто блискучими.

Олександр Алієв, півзахисник "Динамо":

- Сашко, за рахунок чого вдалося пройти "Валенсію"?

- Перш за все, за рахунок великого бажання і самовіддачі. Перед матчем головний тренер акцентував увагу на тому, що буде багато боротьби, а ті єдиноборства, які будуть у нас, прагнули не програвати. Гадаю, установку головного тренера нам вдалося виконати, як результат – вихід в наступний раунд Кубка УЄФА.

Андрій Несмачний, захисник і капітан "Динамо":

- Андрій, чи відчуваєте вже, що пройшли до наступного раунду Кубка УЄФА?

- Звичайно, і відчуття, треба відзначити, найприємніші. Дуже приємно, що в 1/8 фіналу зіграємо з харківським "Металістом". Будуть цікаві поєдинки. Після матчу вже жартували з хлопцями, що зараз замість Кубка УЄФА буде Кубок Першого каналу – всі українські й російські команди продовжують боротьбу в турнірі, а "Динамо" з "Металістом" і "Шахтар" з ЦСКА розігруватимуть путівку до чвертьфіналу між собою.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Динамівці про "переможну" нічию над "Валенсією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі