субота, 15 листопада 2008 15:38

Димитренко захищатиме титул чемпіона WBO на телеканалі "Мегаспорт"

Після трансляції вечора професіонального боксу з київського Палацу спорту телеканал "Мегаспорт" перемикається на Німеччину, де у головному поєдинку вечора у Дюссельдорфі українець Олександр Димитренко захищатиме титул інтерконтинентального чемпіона WBO у надважкій вазі у бою з екс-претендентом на титул чемпіона світу німецьким боксером албанського походження Луаном Краснічі.

Напередодні боксери також провели обов"язкову процедуру зважування. З"ясувалося, що українець аж на 14 кілограмів важчий за суперника. Ваги під Димитренком зупинилися на позначці 116 з половиною кілограмів, Краснічі відповідно потягнув на 102 з половиною. Отож, не пропустіть пряму трансляцію боксерського вечора із Дюссельдорфу, сьогодні, в суботу, о 22:00.

Текстову он-лайн трансляцію боїв (Узелков - Лекетуша / Димитренко - Краснічі) ви можете побачити на нашому сайті "Gazeta.ua" сьогодні (15.11.2008) о 20:20 та 22:00.

megasport.tv

Зараз ви читаєте новину «Димитренко захищатиме титул чемпіона WBO на телеканалі "Мегаспорт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі