неділя, 18 листопада 2007 14:31

Димитренко нокаутував Хоффмана

У Магдебургу відбулося боксерське шоу, в головному поєдинку якого український надважковаговик Олександр Димитренко, який не має поразок, зустрівся з відомим німецьким боксером Тімо Хоффманом.

Поєдинок видався дуже напруженим і багатим на події. З першого раунду Димитренко пішов уперед, наносячи велику кількість ударів по корпусу. У четвертому раунді Димитренко посилив натиск і двічі відправив Хоффмана на настил рингу, проте той зумів продовжити бій і вже у наступному, п"ятому раунді, сам завдав точного удару справа, відправивши Димитренка у нокдаун. Хоффман кинувся на добивання, але український боксер зумів вистояти і вирівняти бій.

Друга половина поєдинку проходила в двосторонній боротьбі, у якій в обох боксерів були вдалі епізоди, проте в цілому перевага була на боці Димитренка.

Нарешті, у дванадцятому, завершальному раунді українець зумів тричі відправити Хоффмана у нокдаун, після чого рефері втрутився і зупинив поєдинок, зафіксувавши перемогу Димитренка технічним нокаутом.

Ця поразка стала першою достроковою в багаторічній кар"єрі Тімо Хоффмана, повідомляє allboxing.ru.

Зараз ви читаєте новину «Димитренко нокаутував Хоффмана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі